dinsdag 26 januari 2016

SpaarpotjesSinds 2 maanden ben ik lid geworden van euroclix, via dochterlief aangemeld. Heeft zij ook nog 10% van de clix die ik verdien.
Voor degene die het niet kennen: kan ik me bijna niet voorstellen
Euroclix is een online spaarprogramma.


Na aanmelding kun je clicks verdienen, door e-mails te lezen, enquêtes in te vullen en online aankopen te doen.
De clicks kun je verzilveren,  1000 clicks is 10 euro. Maar spaar je door, dan worden ze meer waard.  Ik ben nu sinds 2 maanden lid en was zo slim om bij de aanmelding om voor de eerste maand "geen mails" aan te vinken, terwijl euroclix vooral via mail werkt.  Ondertussen heb ik toch al 25 euro gespaard. Het uitbetalen schijnt vlot te gebeuren, maar ik heb nog geen uitbetaling laten doen, wil nog even flink door sparen.
Al bij al ben ik erg tevreden. In een ver verleden heb ik ook eens euroclix gespaard en dat schoot niet op, je moest toen websites bezoeken en daarover vragen beantwoorden. Tegenwoordig gaat het veel sneller en makkelijker. Wil je ook euroclix gaan sparen? Als je je via *deze* link aanmeldt, verdienen we allebei 150 clix (€1,95) snel verdiend toch?
Elke uitbetaling gaat direct door naar onze spaarrekening, verslavend hoor, al die spaarpotten. Link naar mijn blog over weer een spaarpot erbij, mocht je die willen lezen.

Ben jij ook zo van de potjes?

7 opmerkingen:

 1. Ja, heerlijk! En Euroclix betaalt inderdaad snel uit, ik heb het meestal binnen een dag of vier op mijn rekening.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, ik heb alleen een spaarpot. Nog meer potjes vind ik niet overzichtelijk.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa echt wel! Bij moneyou hebben we 9 potjes! En dan apart onze spaarrekening! Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit klinkt wel interessant. Hier moet ik eens over nadenken. Aan de ene kant spreekt dit me wel aan, maar aan de andere kant vraag ik me af of tijd die erin gaat zitten wel opweegt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Anja, euroclix is fijn, inmiddels hebben wij aangeleerd dagelijks tijdens werk even er heen te gaan naar de panelclix pagina en af&toe te refreshen, zo kan je soms een aantal onderzoeken doen wat al 150 clix op een dag verdiend. Hoe actiever je dat doet deste meer onderzoeken komen beschikbaar. Inmiddels verdienen we samen gemiddeld 25 euro per maand. Ik laat het ook op 25 euro uitbetalen zodat we dit weer wegzetten bij de spaar. Het zijn leuke tussendoortjes om bij te verdienen. Zelf ben ik sinds eergisteren ook lid van Klezzer waar je reviews kan schrijven. Ik kwam via mevrouw wenkbrauw blog er op. Zij liet weten dat ze op 10 euro uitbetalen en dat snel doen. Als je interesse hebt en mij ook wilt helpen dan kan je via deze link lid worden. Het is een beginners site maar alles is makkelijk en simpel. Je reviewed spullen die je al hebt en zolang die te vinden zijn bij hun aangesloten winkels dan schrijf je al een review en verdien je punten. https://nl.klezzer.com/?ref=L4SBDGkwq1g=

  BeantwoordenVerwijderen