zondag 30 augustus 2015

Dochter is getrouwd en klein kamertje was op tijd klaar.Vorige week is onze dochter getrouwd, het was een fantastische dag !!
Het begon al op donderdag, dochter en kleinzoon kwamen logeren, dit was al een feestje op zich. Met z'n allen hebben we buiten in de tuin mosselen gegeten.
De grote dag zelf begonnen we om 6 uur 's morgens, omdat kleinzoon 's middags nog een dutje doet en er om 15 uur getrouwd zou worden, moest hij rond 11 uur weer in bed liggen. We hadden een hele relaxte ochtend met bezoek aan de kapper en na het dutje van kleinzoon konden we weer in de tuin lunchen, het was fantastisch weer, daar troffen we het ook mee. Om 14 uur kwam de bruidegom zijn bruid en zoon ophalen. In een stoet reden we naar het stadhuis. Het was een mooie dienst met hier en daar een traantje bij het jawoord, maar bovenal met veel gelach, omdat kleinzoon de show stal....... wat wil je met 2,5 jaar !!
Een Fotoshoot op het strand, daarna champagne, gevolgd door een heerlijk diner maakte de dag bijna compleet...... bijna,  want toen begon het feest en hebben we tot in de laatste uurtjes gedanst...... We kunnen met veel plezier op een zeer geslaagde dag terug kijken.

Het kleine kamertje was precies op tijd klaar. Manlief heeft alles alleen en in de avonduren en in de weekenden voor elkaar gekregen. Ben hier erg blij mee en ook ontzettend trots, dat hij al onze wensen voor elkaar heeft gekregen.

De kosten voor het hele kamertje viel wel wat duurder uit dan gepland, maar het resultaat mag er zijn.
De slaapbank hebben we via marktplaats gekocht voor 20 euro.
Alles bij elkaar waren we 545 euro kwijt voor gipsplaten verf, verlichting, laminaat, plinten etc. Het idee voor het "nachtkastje" , kreeg ik op pinterest. Een oud aardappelkistje, lik verf erop, wieltjes eronder en klaar. Al bij al erg blij met het complete resultaat.

Mooi toch?