dinsdag 8 december 2015

Financiële Meevaller.


Het heeft even geduurd, maar eindelijk is mijn voorschot van de nieuwe energieleverancier bekend. Het scheelt maandelijks nog meer dan ik verwachtte. In vergelijking met vorig jaar scheelt het maar liefst 121 euro per maand !!!!!
Maar voor nu ga ik 81 euro minder betalen.
Omdat ik een slimme meter heb en per 2 maanden mijn verbruiksoverzicht per mail krijg ( hier staan ook de bedragen bij) had ik mijn voorschot al naar beneden bijgesteld.
Ik zal dus volgens mijn berekening nog ongeveer 1000 euro terug ontvangen. JOEPIE......
Altijd fijn zo aan het einde van het jaar.
4 december was mijn overstap en mijn oude leverancier wilde nog een volledig voorschot ontvangen, voor die 3 dagen !!!! Dit heb ik mooi gestorneerd. Krijg ik een mail dat ik dit voorschot toch moet betalen en als ze straks de eindafrekening opmaken, dan krijg ik het automatisch terug. Jaa daaag, daar trap ik dus niet in.......
Voorheen lette ik nooit op mijn verbruik, maar sinds ik blog (juni van dit jaar) ben ik met energie ook veel zuiniger en bewuster omgegaan.

Ik doe niet aan goede voornemens, maar stel doelen, die haal ik vaker en voornemens zijn vaak maar tijdelijk. (Wat is het verschil ???)
Eén van mijn doelen voor 2016 is om mijn verbruik nog verder naar beneden te krijgen.

In een later blog dit jaar zal ik al mijn doelen voor 2016 eens uitwerken.

Doe jij aan voornemens of stel jij ook doelen voor het nieuwe jaar?