maandag 13 juli 2015

Ik ben er nog.......

Ik ben er nog hoor..... was zo druk met van alles en nog wat de laatste tijd, dat het Bloggen er bij in schoot. Hoop vanaf nu minimaal 1 blog per week te kunnen plaatsen.

Maar wat hebben we een druk maar gezellig weekend gehad. Had mijn werk zo gepland, dat ik afgelopen weekend vrij had en dit lukte nog ook, want soms loopt alles volgens planning,  soms valt heel je planning in duigen, soms hoef je niet eens te plannen, want zo'n baby'tje plant zichzelf in, zoals je nooit zelf gepland zou hebben...... , maar deze keer verliep alles volgens mijn planning en begon mijn vrije weekend op vrijdagavond  met een bruiloft, waar ik het heel bewust niet laat heb gemaakt, want zaterdag kwam kleinzoon logeren (is op zich al een feestje) en mijn moeder vierde haar verjaardag bij ons in de tuin met aansluitend een familie bbq. Is zeker voor herhaling vatbaar. Wat hadden we hier een mooie dag voor uitgekozen !!
En als klap op de vuurpijl op zondag naar Duinrell met man, dochter, kleinzoon en moeder. Zondagavond heel moe maar voldaan, vroeg m'n bedje ingerold, want stond vanaf 0:00 in de wacht.
Werd dus om 3:25 uur uit bed gebeld voor een bevalling.
Helaas had het kindje wat moeite met ademhalen en moest dus ter ondersteuning naar het ziekenhuis, maar komt verder goed.  Nu dus weer in de wacht voor een eventuele volgende bevalling of voor het gezin van vannacht als die thuiskomen en ik daar de kraamweek kan doen. Altijd weer afwachten, maar had nu wel even tijd om weer een blog te schrijven.

Afgelopen vrijdag is mijn salaris van juni weer gestort en ik had maar liefst 57 overuren, dus lekker veel betalingen kunnen doen en ook nog wat opzij gezet voor de verhuisbuffer.  Wat weer een mooi bruggetje is naar onze verhuisplannen. Vanavond hebben we een gesprek met de verkoper en verkopende makelaar om e.e.a. door te spreken. Moeten nu dus echt vaart gaan maken om ons huis verder verkoopklaar te maken. Hebben echt nog veel things to do.  Normaal ben ik ook echt van de lijstjes, zal hier dus ook maar eens een lijstje voor maken.

Verder ben ik steeds meer aan het opruimen en dingen aan het verkopen, zodat we niet alles mee hoeven te verhuizen. We willen tenslotte kleiner gaan wonen......

Werken jullie ook met lijstjes?