vrijdag 9 oktober 2015

Budget overschreden en extra uitgaven.
Zo heel vaak komt het niet voor, maar deze week was ik vrij. Had voor dit jaar nog 7 weken vrije dagen staan en heb daarom deze week vrij genomen. De aanleiding was niet zo leuk, want dochter (36 weken zwanger) en schoonzoon waren beiden hondsberoerd en daarom kwam kleinzoon even bij ons logeren. Blijer kun je mij niet maken. (met kleinzoon dan) Vandaar dat ik maandag en dinsdag al vrij was (Dinsdagavond is kleinzoon weer terug naar huis gegaan) en heb er toen de rest van de week maar aangeplakt. Dus dit weekend vrij, wat ook erg goed uitkomt met een verjaardag en een etentje op zaterdag.

Vandaag kon ik het echt niet laten, was samen met mijn moeder boodschappen aan het doen en gezellig samen aan het shoppen.
En toen gebeurde het...... ik zag een heerlijke zachte, warme trui..... en was meteen verkocht, van mijn eigen zakgeld, dat dan weer wel. Ik had mezelf echt voorgenomen om geen kleding voor mezelf meer te kopen, maar deze trui kon ik echt goed gebruiken en uiteraard was hij afgeprijsd voor een tientje. Was niet de bedoeling, maar heb er toch geen spijt van.

Ook heb ik mijn boodschappen budget overschreden met 31 euro.
Gaat goed hier ; ) Het voordeel hiervan is dat ik lekkere gevulde kasten heb en daar word ik ook altijd blij van. Scheelt volgende week weer met het boodschappen doen.

De laatste maanden maakte ik zelf mijn wasmiddel http://www.hetkanwel.net/2015/07/06/recept-zelf-wasmiddel-maken-spotgoedkoop/
Maar nu de was regelmatig binnen droogt, ruikt de was niet meer zo lekker fris.
Daarom deze week weer wasmiddel gekocht, deze was in de reclame, maar was ook weer een extra uitgave.

Morgen gaan we lekker met vrienden uit eten met een bon van de appie voor een 2e drie gangen diner gratis.  Dit doen we ook niet iedere week.

Al bij al veel extra uitgaven deze week. Volgende week de schouders eronder en weer consuminderen.

Het mooie van dit alles is (al wist ik dit pas na de exta uitgaven) dat ik 199 euro meer salaris gestort kreeg dan verwacht. Dat moest gewoon zo zijn.
Al bij al dus een leuke (vakantie) week achter de rug.

Fijn weekend allemaal.