vrijdag 26 juni 2015

Bod afgewezen

Ons bod is af afgewezen. Gaan nu dus toch de vraagprijs betalen. Verkoper was al 80000 euro gezakt in vraagprijs. Willen hier erg graag wonen ook met het oog op de toekomst, het is een bungalow met tuin en alles is dus gelijkvloers. èn is vlakbij mijn moeder die sinds mijn vader 7 maanden geleden overleden is en nu alleen woont. Uiteindelijk scheelt het maar 4500 euro met ons bod. Op een huis is dat natuurlijk niet veel. Nu moeten we natuurlijk wel vaart maken om ons eigen huis verkoopklaar te krijgen. Zijn van plan om de badkamer aan te pakken en de binnen-en buiten boel nog te schilderen. Hopen dan minimaal quitte te spelen. Alles wat we meer krijgen is meegenomen.
Uiteraard is alles ovb of we nog hypotheek kunnen krijgen.

Verder gaat het bezuinigen super. De betalingen doe ik wekelijks en heb de maand juli helemaal gepland. Daarnaast is het voor ons gunstig, dat juli 5 vrijdagen telt, omdat op vrijdag vaak onze facturen betaald worden. Alsof je een extra week uitbetaald krijgt !! Ook heb ik erg veel gewerkt in juni en dit wordt in juli uitbetaald. Op deze manier lossen we de kortlopende schulden nog sneller in.

De afgelopen 3 weken heb ik helemaal niet gelopen. Hardlopen welteverstaan.
Er was altijd weer wel een reden om niet te lopen. Geen tijd/zin/niet lekker/moe.... heb mezelf eens ernstig toegesproken, morgenochtend sta ik om 6 uur op en ga meteen mijn rondje doen, kan daarna ontbijten, douchen en gaan werken. Heb dan de hele dag energie.

Weer veel te doen dus.
Fijn weekend allemaal.

1 opmerking:

  1. Het is dan ook spannend of en hoe snel jullie eigen huis verkocht wordt. Niet te hopen dat jullie met dubbele lasten komen te zitten.

    BeantwoordenVerwijderen