maandag 27 juli 2015

Postcodeloterij

Eindelijk, zoals een echte consuminderaar betaamt, is de postcodeloterij opgezegd.
Als leuke bijkomstigheid werd er een brief gestuurd met de hartelijke dank voor de deelname en daarom mocht er gekozen worden voor een afscheidscadeautje. Een dag thermen 2000 voor 2 personen of een tijdschrift/dagblad abonnement  naar keuze. Heb voor het laatste gekozen.
Nu afwachten tot de "prijs" binnenvalt, want nooit eerder iets waardevols gewonnen. Wie het kleine niet eert....... was toch blij met ooit 5 gulden, stroopwafels en een ijsprijs die ik gratis bij de supermarkt op mocht halen......oohh en niet te vergeten het Dove verwenpakket...... en dit op ongeveer 25 jaar deelname.....over grote winkans gesproken .
Nu valt er elke maand een prijs van 12,50 euro binnen, plus de extra trekkingen!

Zijn er nog consuminderaars die aan een loterij meedoen?

Ps, ik ben nog een leek in blogland en volop bezig om alles te ontdekken, dus ik sta open voor allerlei tips en adviezen, graag zelfs.
Voor een persoonlijk berichtje ben ik te bereiken op a.haperen@gmail.com 

21 opmerkingen:

 1. Wij doen nogsteeds mee aan de postcodeloterij. Ik durf het niet op te zeggen.stel je voor dat hij hier valt en wij zijn de enigen in de straat die hier moeten blijven wonen whahaha.
  Jaja ik weet het, dat is precies waar de postcodeloterij op rekent.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier was ik ook altijd huiverig voor, maar weet nu wel zeker dat ik elk jaar minimaal 150 euro gewonnen heb 😉

   Verwijderen
  2. Als de prijs hier valt win ik nieuwe buren ;)

   Verwijderen
  3. Hahaha dat is een leuke Lis. Voor mij geen winst, juist verlies want ik heb fijne buren :)

   Verwijderen
 2. Ook ik heb al jaren de vrees die Wilma heeft. Nu wil ik doorzetten en opzeggen. Wil jij me laten weten of je dat per mail, post of aangetekend hebt gedaan? Ik volg je blog graag. met vr.gr. Marle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Anoniem, ik heb gewoon gegoogeld op postcodeloterij opzeggen. En daar staan verschillende manieren op om op te zeggen waaronder telefonisch, dit heb ik gedaan. Was zo geregeld.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 3. Wat grappig trouwens dat je een cadeautje krijgt bij opzeggen. Dat zou je niet verwachten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was ook verbaasd. In de brief stond dat ik moest bellen voor een cadeautje. Toch maar gedaan en de rest is historie. Ze proberen dan uiteraard wel of je dan nog een paar maanden gratis meespeelt en daarna weer betaald. Heb vriendelijk bedankt, want zo blijf je bezig. Succes.

   Verwijderen
 4. Hier ook 1,5 jaar geleden opgezegd wegens verhuizing, gelijk maar stop gezegd, deed al 18 jaar mee en nooit iets gewonnen op wat ijs en stroopwafels na.
  Kreeg geen afscheidskado, wel een jaar lang zowat nog post van ze, daar werd ik ook niet goed van en heb dus daar maar gauw een brief naar gestuurd of ze daar mee wilden stoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat lijkt me ook heel vervelend. Ik heb echt geluk gehad dus.

   Verwijderen
 5. Heb twee keer gewonnen, De kanjer viel in onze postcode met heel veel woningen (stad). De eerste keer won ik 700 euro, de tweede keer 3850 euro na belasting. Toch heb ik nu geen lot meer. Ik heb al mijn vaste lasten teruggebracht en daar heb ik tot nu toe geen spijt van.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aan de postcode-loterij heb ik nooit meegedaan. Als iedereen een prijs wint hier in de straat dan ben ik blij voor ze, maar voorlopig ben ik degene die het minste eraan betaalt. Al baal ik wel eens als ik zie dat mensen weer musicalkaartjes of een pot ben en jerry's hebben gewonnen.... maarja, met het geld dat ik heb uitgespaard kan ik dat ook makkelijk zelf betalen ;)

  Enige waar ik aan meedoe is in december met het decemberkrasssen. Zo'n lot kost €5 en ik vraag dat altijd voor mijn verjaardag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn familie won toevallig afgelopen week kaarten voor Ponypark Slagharen. Daar genieten we straks van!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bij verhuizing ook opgezegd. Toch 3 maanden naar oude postcode gekeken of daar soms iets op was gevallen, gelukkig niet.

  Ik ken ook iemand die 25.000,00 won en 6 maanden later een auto.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is precies de reden dat ik de postcode loterij niet durf op te zeggen. De staatsloterij is inmiddels wel opgezegd. Maar deze durf ik niet goed. Dat is natuurlijk precies de bedoeling van ze. Het zal maar gebeuren en jij krijgt niets. Nee, deze houd ik voorlopig nog maar aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Stoer dat je hebt opgezegd, maar dat in nu juist de enige loterij waarvan ik denk tja maar als.........
  Nouja zolang het kan houden we hem toch maar gewoon aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat durf ik niet. Want je zult net zien, zeg ik deze loterij na plusminus 20 jaar op, dat hier in de straat een grote prijs valt. Op deze angst drijft deze loterij. Die 14 X 12,50 is toch 175 euro per jaar, hier weet ik eigenlijk leukere bestemmingen voor. Want je moet toch ook meedoen met die extra trekkingen anders kun je nog buiten de boot vallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk zeg zo'n abonnement! Dat vind ik nou echt een leuk cadeau, en echt de moeite!

  Welk tijdschrift heb je genomen?

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Sorry foutje, moet 150 euro per jaar zijn. Ben nog niet goed wakker vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen